Menu

Witamy słoneczny październik i jego smaki, przyprawione uśmiechem naszych kucharzy i napełnione słońcem. Pyszności.

Zobaczcie nasze nowe propozycje na ten tydzień!

Jadłonka Klasyczna

PONIEDZIAŁEK 18.10.2021

Owsianka ze śliwkami i migdałami

Krem brokułowy z czosnkowymi grzankami

Potrawka z kurczakiem, marchewką i groszkiem

Carpaccio z burakiem i kozim serem

Cukiniowe kaszotto z orzechami

WTOREK 19.10.2021

Omlet z pomidorkami i szczypiorkiem

Sałatka z oliwkami i gorgonzolą

Kokosowy dal z indykiem i bulgurem

Owoce pod orzechową kruszonką

Pieczone warzywa korzeniowe z orzechami i granatem

ŚRODA 20.10.2021

Kanapki z domowym paprykarzem

Naleśniki bananowe z wiśniami i czekoladą

Pierogi ze szpinakiem i serem feta z sosem jogurtowym

Chrupiące warzywa z domowym hummusem

Tortilla z kurczakiem i sosem mango

CZWARTEK 21.10.2021

Jajka zapiekane z jarmużem i pestkami dyni

Koktajl jaglany z brzoskwiniami

Tagiatelle z pieczarkami i kurczakiem

Domowe ciasto z gruszką

Lekka sałatka z grillowanym łososiem

PIĄTEK 22.10.2021

Owsianka bounty z malinami

Sałatka z camembertem i winogronem

Ryba po grecku z puree ziemniaczanym

Zupa krem z dyni

Pieczony falafel z tzatzikami

SOBOTA 23.10.2021

Bułeczki z pastą z groszku

Zupa pomidorowa

Gyros z żółtym ryżem i colesławem

Ciasto leśny mech

Zielone curry z fasolką po tajsku

Jadłonka Wegetariańska

PONIEDZIAŁEK 18.10.2021

Owsianka ze śliwkami i migdałami

Krem brokułowy z czosnkowymi grzankami

Falafelki z puree marchewkowym z sezamową fasolką

Carpaccio z burakiem i kozim serem

Cukiniowe kaszotto z orzechami

WTOREK 19.10.2021

Omlet z pomidorkami i szczypiorkiem

Sałatka z oliwkami i gorgonzolą

Kokosowy dal z ciecierzycą i ryżem

Owoce pod orzechową kruszonką

Pieczone warzywa korzeniowe z orzechami i granatem

ŚRODA 20.10.2021

Kanapki z domowym paprykarzem

Naleśniki bananowe z wiśniami i czekoladą

Pierogi ze szpinakiem i serem feta z sosem jogurtowym

Chrupiące warzywa z domowym hummusem

Tortilla z mozzarellą i guacamole

CZWARTEK 21.10.2021

Jajka zapiekane z jarmużem i pestkami dyni

Koktajl jaglany z brzoskwiniami

Tagiatelle z pieczarkami i suszonymi pomidorami

Domowe ciasto z gruszką

Lekka sałatka z twarożkiem i rzodkiewką

PIĄTEK 22.10.2021

Owsianka bounty z malinami

Sałatka z camembertem i winogronem

Kotleciki z kalafiora z paprykową kaszą

Zupa krem z dyni

Pieczony falafel z tzatzikami

SOBOTA 23.10.2021

Bułeczki z pastą z groszku

Zupa pomidorowa

Gyros wege z żółtym ryżem i colesławem

Ciasto leśny mech

Zielone curry z fasolką po tajsku

Mała Jadłonka

PONIEDZIAŁEK 18.10.2021

Potrawka z kurczakiem, marchewką i groszkiem

WTOREK 19.10.2021

Kotleciki z cukinii i kaszy z gulaszem z warzywnym

ŚRODA 20.10.2021

Pierogi ze szpinakiem i serem feta z sosem jogurtowym

CZWARTEK 21.10.2021

Tagiatelle z pieczarkami i kurczakiem

PIĄTEK 22.10.2021

Ryba po grecku z puree ziemniaczanym

SOBOTA 23.10.2021

Gyros z żółtym ryżem i colesławem