Menu

Jadłonka Klasyczna

Bułeczka z pastą z papryki i grillowanym halloumi

Domowa jagodzianka

Kurczak saute z młodymi ziemniaczkami i duszoną kalarepą

Czekoladowa jaglanka z brzoskwinią i migdałami

Wytrawne naleśniki z twarożkiem bazyliowym i suszonymi pomidorami

Owsianka z cukinią i borówkami

Sałatka norweska z łososiem, sosem musztardowym i koperkiem

Tagiatelle z sosem szpinakowym i grillowannym kurczakiem

Smoothie truskawkowe z pomarańczą

Quesadillas z cheddarem i czerwoną fasolą

Placuszki z jogurtem naturalnym i truskawkami

Klasyczna szakszuka z parmezanem

Bibimbap z grillowanym tofu i makaronem ryżowym

Ciasto czekoladowe

Wiosenna tortilla z kremowym serkiem i warzywami

Tosty francuskie z szynką prosciutto i mozzarellą

Sałatka z awokado, mango i granatu

Fajita z polędwicy wieprzowej z pieczonymi batatami

Sernik na zimno z galaretką i malinami

Placki z cukinii z sosem koperkowym

Bajgiel z pastą jajeczną z serem feta i szczypiorkiem

Omlet jaglany z borówkami

Dorsz w sosie curry z ryżem basmati i warzywami

Jogurt z musli, nektarynką i masłem orzechowym

Chłodnik litewski

Komosa ryżowa z waniliowym jogurtem, malinami i płatkami migdałów

Wiśniowa zupa owocowa

Skrzydełka z pieczonymi ziemniaczkami i kalafiorem

Pudding z tapioki z owocami lata

Sałatka z pieczoną cieciorką, sosem jogurtowym i parmezanem

Jadłonka Wegetariańska

Bułeczka z pastą z papryki i grillowanym halloumi

Domowa jagodzianka

Kotleciki z soczewicy z młodymi ziemniaczkami i kalarepą

Czekoladowa jaglanka z brzoskwinią i migdałami

Wytrawne naleśniki z twarożkiem bazyliowym i suszonymi pomidorami

Owsianka z cukinią i borówkami

Sałatka z tofu, sosem musztardowym i koperkiem

Tagiatelle z sosem szpinakowym i pieczoną cieciorką

Smoothie truskawkowe z pomarańczą

Quesadillas z cheddarem i czerwoną fasolą

Placuszki z jogurtem naturalnym i truskawkami

Klasyczna szakszuka z parmezanem

Bibimbap z grillowanym tofu i makaronem ryżowym

Ciasto czekoladowe

Wiosenna tortilla z kremowym serkiem i warzywami

Tosty francuskie z mozzarellą

Sałatka z awokado, mango i granatu

Fasolka fajitas z batatami

Sernik na zimno z galaretką i malinami

Placki z cukinii z sosem koperkowym

Bajgiel z pastą jajeczną z serem feta i szczypiorkiem

Omlet jaglany z borówkami

Soczewica w sosie curry z ryżem basmati i warzywami

Jogurt z musli, nektarynką i masłem orzechowym

Chłodnik litewski

Komosa ryżowa z waniliowym jogurtem, malinami i płatkami migdałów

Wiśniowa zupa owocowa

Falafel z pieczonymi ziemniaczkami i kalafiorem

Pudding z tapioki z owocami lata

Sałatka z pieczoną cieciorką, sosem jogurtowym i parmezanem

Jadłonka Low Carb

Sałatka z grillowanymi warzywami, halloumi i sosem koperkowym

Domowa jagodzianka

Kurczak saute z młodymi ziemniaczkami i kalarepą

Omlet z szynką i groszkiem

Wytrawne naleśniki z twarożkiem bazyliowym i suszonymi pomidorami

Owsianka z cukinią i borówkami

Sałatka norweska z łososiem, sosem musztardowym i koperkiem

Indyk w kremowym sosie szpinakowym, Sałatka z pomidorów z cebulką i koperkiem

Smoothie truskawkowo-jogurtowe

Quesadillas z cheddarem i czerwoną fasolą

Placuszki jogurtowe z jogurtem i truskawkami

Klasyczna szakszuka z parmezanem

Warzywny bibimbap z grillowaną wieprzowiną

Keto ciasto czekoladowe

Wiosenna tortilla z kremowym serkiem i warzywami

Tosty francuskie z szynką prosciutto i mozzarellą

Sałatka z awokado, mango i granatu

Fajita z polędwicy wieprzowej, Surówka colesław

Keto sernik z galaretką i malinami

Placki z cukinii z sosem koperkowym

Bajgiel z pastą jajeczną z serem feta i szczypiorkiem

Keto omlet z jogurtem i borówkami

Dorsz w sosie curry z warzywami

Jogurt z nektarynką i masłem orzechowym

Chłodnik litewski

Komosa ryżowa z waniliowym jogurtem, malinami i płatkami migdałów

Keto owsianka bounty z wiśniami

Skrzydełka z gotowanym kalafiorem

Ciasto z borówkami

Sałatka z pieczoną cieciorką, sosem jogurtowym i parmezanem

Jadłonka bez laktozy

Czekoladowy budyń jaglany z truskawkami i masłem orzechowym

Zielony koktajl z selerem naciowym

Kofta z orientalnym ryżem, Surówka z czerwonej kapusty

Zupa krem z groszku i jabłka

Placuszki kalafiorowe z sosem czosnkowym i sałatką

Tortilla z awokado, mozzarellą i wędzonym łososiem

Koperkowa sałatka wiosenna z ogórkiem małosolnym

Makaron z indykiem w sosie szpinakowo-serowym

Omlet jaglany z jogurtem i borówkami

Domowe zapiekanki z pieczarkami i serem

Bułeczka z pastą słonecznikową z groszkiem i suszonymi pomidorami

Zupa jarzynowa

Kolorowe gryczotto z pieczonym schabem

Domowa drożdżówka z rabarbarem

Sałatka z botwinki z serem feta

Budyniowa owsianka z jagodami

Sałatka z fasolką szparagową, sezamem i sosem orzechowym

Pulpety mięsne z sosem pieczarkowym i młodymi ziemniaczkami

Ciasto a’la kinder country

Twarożek z kalarepą, koperkiem i słonecznikiem

Jajka sadzone na cukinii i bakłażanie z grzankami i hummusem

Zupa krem z pomidorów z bazylią

Spaghetti z kawałkami dorsza i pomidorkami

Batoniki raw z owocami suszonymi i migdałami

Sałatka z pieczonego kalafiora z soczewicą i winogronami

Omlet białkowy z twarożkiem i owocami

Kanapki z pastą tirokafteri i chorizo

Risotto z kurczakiem, zielonym groszkiem i marchewką

Smoothie z kiwi, gruszką, ogórkiem i siemieniem lnianym

Jaglane kopytka z sosem warzywnym

Jadłonka wege z rybą

Czekoladowy budyń jaglany z truskawkami i masłem orzechowym

Zielony koktajl z selerem naciowym

Falafel z orientalnym ryżem, Surówka z czerwonej kapusty

Zupa krem z groszku i jabłka

Placuszki kalafiorowe z sosem czosnkowym i sałatką

Tortilla z awokado, mozzarellą i wędzonym łososiem

Koperkowa sałatka wiosenna z ogórkiem małosolnym

Makaron z ciecierzycą w sosie szpinakowo-serowym

Omlet jaglany z jogurtem i borówkami

Domowe zapiekanki z pieczarkami i serem

Bułeczka z pastą słonecznikową z groszkiem i suszonymi pomidorami

Zupa jarzynowa

Kolorowe gryczotto z fasolką i serem kozim

Domowa drożdżówka z rabarbarem

Sałatka z botwinki z serem feta

Budyniowa owsianka z jagodami

Sałatka z fasolką szparagową, sezamem i sosem orzechowym

Młode ziemniaczki z gulaszem pieczarkowym, grillowanym tofu i buraczkami

Ciasto a’la kinder country

Twarożek z kalarepą, koperkiem i słonecznikiem

Jajka sadzone na cukinii i bakłażanie z grzankami i hummusem

Zupa krem z pomidorów z bazylią

Spaghetti z kawałkami dorsza i pomidorkami

Batoniki raw z owocami suszonymi i migdałami

Sałatka z pieczonego kalafiora z soczewicą i winogronami

Omlet białkowy z twarożkiem i owocami

Kanapki z pastą tirokafteri i chorizo

Risotto z gorgonzolą, zielonym groszkiem i marchewką

Smoothie z kiwi, gruszką, ogórkiem i siemieniem lnianym

Jaglane kopytka z sosem warzywnym